Spojila ih sudbina: Ona sa dve vagine, on sa dva penisa

0

Ako mislite da je ljubav na prvi pogled samo mit, verovatno ste u pravu. U slučaju neobičnog para koji se upoznao u 19. veku moglo bi se reći da su se stvarno zaljubili na prvi pogled. Blanš je imala dve vagine, a Huan dva penisa.

Blanš Dumas bila je elitna pariška kurtizana krajem 19. veka. Iz prepona joj je rasla treća noga, a imala je dve zdelice, dva mehura i dve posve funkcionalne vagine. Doktori su zaključili da su obe jednako osjetljive, što je pratio i značajno povećani seksualni nagon.

Neverovatna okolnost jeste da je jednog dana upoznala Portugalca Huana Baptista dos Santosa koji je bio čuven po svojim seksualnim apetitima. I njemu je rasla treća noga, a imao je i dva penisa. Naučni časopis toga doba izvestio je da Huan smatra zgodnim i obdarenim muškarcem, te da se u seksu koristio s oba penisa, nekada istovremeno, nekada jednim za drugim.

Kada se neobični par konačno upoznao, navodno je usledila strastvena veza o kojoj je tadašnji “Us Weekly” pisao: ‘Neverovatna je okolnost da su uspeli naći jedino biće na svijetu svoeg vremena koje im je kompatibilno i može udovoljiti svim njihovim apetitima”.

(Izvor: Kip.ba)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.