Poslovni horoskop za 2013. godinu

Ovan

Očekujte da ćete se naraditi ove godine, ali i da ćete morati da se prilagodite drugima i okolnostima. Nemojte odugovlačiti sa promenama koje su neophodne. Možda ćete morati da uzmete neki kredit da biste započeli ili dovršili nešto u vezi sa poslom. Kredit uzimajte samo u ove svrhe!

Bik

Na početku godine, do proleća, bićete nervozni zbog posla. Zato je neophodno da se fokusirate na poslovne obaveze kako biste ih završili na najbolji mogući način. Uspeh dolazi brzo, ali samo ako dobro sve isplanirate. Od kraja januara do juna, priliv novca preko nekih neočekivanih poslova ili iskorišćenih prilika.

Blizanci

Možda ćete raditi neki posao koji vam se baš i ne dopada. Ove godine ne možete mnogo da birate. Nemojte se nervirati ako mislite da gubite vreme, jer je bolje da radite bilo šta nego da sedite kod kuće. Ukoliko se preforsirate na poslu, može doći do pada imuniteta i bolesti. Zato, ne preterujte.

Rak

Nemojte se nervirati oko posla, već radite kako mislite da je najbolje. Od kraja januara će se mnoge stvari pokrenuti, stvari koje su do sada bile ukočene, sputane, one zbog kojih ste bili nezadovoljni.

Lav

Ukoliko ste planirali privatni posao, sada je prilika za to. Dogovorite se sa porodicom ili prijateljima, razradite zajedno neki novi posao. Ukoliko ste već privatnik, ova godina će biti sjajna za vas.

Devica

Konačno ćete moći da odahnete i da počnete da štedite novac onako kako ste planirali. Nemojte se nervirati ako sve ne ide po planu, sada će biti bolje, mnogo bolje nego protekle dve godine koje su bile veoma naporne.

Vaga

Konačno će vama biti lakše. Od oktobra osećate promene nabolje, pa će sada jedino biti aktuelna briga o novcu. Nije poželjno da uzimate kredit, sem ako ne želite da uložite u dom. Pokušajte da radite što bolje na poslu, ali nemojte da se preopteretite.

Škorpija

Što se vas tiče, nekako će novac dolaziti sa svih strana, ali nemojte ga trošiti na gluposti. Probajte da se ne razvlačite na više strana, da ne radite previše poslova u isto vreme jer nećete ništa uraditi kako treba. Od jula bolja novčana situacija.

Strelac

Što se tiče novčane situacije, ove godine ćete morati mnogo da radite, ali više za ugled, nego za novac. Novac ćete imati, ali slava će biti ipak važnija.

Jarac

Nema više toliko poteškoća na poslu, pa se i manje nervirate. Sada se okrenite svojim željama i planovima, a u tome vam mogu pomoći prijatelji. Pokušajte da ne verujete svakome, i da ne pozajmljujete novac nikome.

Vodolija

Lepo je što želite da se zabavite na poslu, ali pokušajte da iz toga izvučete neku korist. Od jula očekujte proširenje posla, nove prilike, povećanje plate. Jednom rečju - poslovne prilike će procvetati.

Ribe

Dosta iznenađenja, i neprijatnih i prijatnih vas očekuje u vezi sa poslom. Pokušajte da se dobro organizujete. U prvoj polovini godine očekujte dobre prilike, ali sve se više svodi na obećanja. Tek u drugoj polovini godine će se planovi realizovati.

(Smedia.rs)

Pogledajte još