Ubijene majka i šestogodišnja ćerka u Kruševcu

Načelnik kruševačke policije Miljan Petrović je rekao da je uviđaj u toku i dodao da je policija već lišila slobode osumnjičneog, koji je pronađen u neposrednoj blizini mesta gde se sve dogodilo.

"Policija je pronašla i oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu", kazao je Petrović.

On je dodao da će više detalja o ovom događaju biti poznati sutra, nakon što se utvrde sve činjenice i završi uviđaj.

Žrtve su ubijene pištoljem, i majka i ćerka zadobile su teške prostrelne rane, a devojčica je pogođena direktno u srce, pišu "Novosti".

Uhapšeni muškarac koji je osumnjičen za ovaj zločin nije član ove porodice, piše ovaj list. Kako saznaju "Novosti", D. M. je razvedena i brinula je o svojoj kćerki. Komšije su bile u šoku i nisu ni znale kakva se tragedija tačno odigrala u višespratnici na periferiji grada.

"Video sam tog čoveka, dva sata je tumarao ulicom i tražio telefon, a onda je u jednom trenutku pitao i mene da li imam mobilni, pitao sam ga šta će mu, rekao mi je da je ubio jednu ženu i da hoće da se prijavi," priča za „Novosti“ jedan od komšija. "Nisam ni slutio da priča istinu!"

Tela ubijene majke i deteta nađena su u samom ulazu zgrade. Dve ekipe hitne pomoći sa četiri lekara brzo su se našle na licu mesta. I policija je vrlo brzo reagovala.

Neke komšije su čule pucnje, ali je većina mislila da deca bacaju petarde.

(Izvor:B92)

Pogledajte još