Noćna mora za političare: Šarić snimao sve sa kojima se sastajao

0

Odbegli narko-bos Darko Šarić poseduje video-snimke sa političarima i ostalim državnim funkcionerima sa kojima se sastajao. Ovi snimci su nastali u njegovoj vili na Tatarskom brdu, ali i u restoranima i klubovima koje je posedovao.

Kako saznaje “Kurir“, odbegli pljevalski narko-bos Darko Šarić, rema rečima našeg izvora, na vreme je sklonio na sigurno sve snimke bezbednosnih kamera sa svojih kuća, ali i klubova i restorana koje je držao. Kamere su zabeležile sve političare, ali i ljude iz pravosuđa i policije koji su kod njega dolazili.

Beležilo se sve: tačno vreme, koliko osoba sedi u automobilu, boja, marka i registarske oznake automobila, zapisivano je i koliko je puta neko prošao pored kuće. Ista pravila odnosila su se i na policijske automobile koji bi prošli. U jednom od izveštaja čak stoji da je vozač koji je nekoliko puta prošao “pokazao prstom u pravcu kuće”, dok se uz opis drugog navodi i da je fotografisao kuću, pa da “to znači da je možda novinar“ – piše “Kurir”.

Snimci su prava noćna mora za one državne funkcionere koji se na njima pojavljuju, a najzanimljiviji deo tog video-materijala snimile su sigurnosne kamere u njegovoj velelepnoj vili na Tatarskom brdu pored Novog Sada. Pomenuta kuća bila je fenomenalno obezbeđena, bila je maltene država za sebe i Šarić je mnoge poslovne sastanke upravo to održavao – kaže sagovornik “Kurira”.

Navodno, Šarić je vodio računa o svemu, naročito kad se radilo o bezbednosti, ali da zapisi koje su sačinile kamere za nadzor u njegovim objektima nisu nikada pronađeni!

U objekte Darka Šarića dolazila su mnoga zvučna imena, što su tokom postupka potvrdili i neki optuženi. Inače, on je bio vlasnik najprestižnijih klubova, restorana i kafića u Srbiji i Crnoj Gori koji su bili snimani kamerama.

Zdanje, koje je u međuvremenu primenom Zakona o oduzimanju imovine Šariću zaplenjeno, bilo je pod budnim okom kamera i imalo je čak i moderno opremljenu sobu za nadzor. Snimci nisu pronađeni i veruje se da ih je bos odneo sa sobom kako bi, ako mu zatreba jednog dana, bili moćno oružje u rukama.

Radnici su ga obaveštavali bukvalno o svakome ko bi prošao pored kuće.

Bosa su izveštavali o svojim zapažanjima, recimo da li je neko prošao dva ili tri puta oko kuće, fotografisao je ili možda pokazao prstom u njenom pravcu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.