Ko je ubica majke i ćerke u Kruševcu?

0

Kruševac je u četvrtak potresla vest o ubistvu majke i ćerke. Kako mediji pišu, Radosav Marinković (67) počinio je ovaj zločin zbog neraščišćenih emotivnih odnosa. Ko je ustvari Radosav Marinković?

Radosav M. iz sela Dedina sam se posle dvostrukog ubistva prijavio policiji. On je živeo sa suprugom Živkom i sinom Dejanom, koji ne mogu ni da naslute zbog čega je Radosav ubio Danijelu i malu Milicu.

PROČITAJ I: Kruševac: Ubio majku i dete zbog neračišćenih emotivnih odnosa

Tek u četvrtak oko podne saznao sam da mi je otac uhapšen! Ćerka je to pročitala u novinama i javila mi. Ovo je veliki zločin. I ja imam dete! Ne znam šta se desilo, tu ženu nisam poznavao – s nevericom priča Dejan M., Radosavljev sin, za “Kurir“.

Dejan kaže da je njegov otac legalno posedovao oružje.

Čim smo čuli šta se desilo, mama je otišla da vidi gde je pištolj, ali ga nije bilo na mestu na kom je stajao. Nisam ni znao da otac celu noć nije bio tu, jer s porodicom živim u kući pored njegove – kaže Dejan M.

Radosav M. ranije je držao farmu koza, koje je izlagao po sajmovima.

Dok je bio mlađi, bavio se i boksom. Međutim, više nije bitno šta je bio i čime se bavio. Bitno je samo šta je sada uradio – kaže sin Dejan.

Komšije nisu želele da govore o Radosavu. Tek poneki bi, onako u prolazu, tiho rekao da je Radosav uvek bio problematičan, piše “Kurir“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.