Maksimović: Nisam prodao meč protiv Vojvodine!

Drugog dana priprema za prolećni deo šampionata odlučio je da prekine ćutanje.

Prvo da razjasnimo šta se dešava sa vama, ostajete li ili idete sa Marakane?

"Javio sam se treneru, odnosno došao sam na pripreme, jer imam ugovor sa Zvezdom još tri godine. Ako stigne neka ponuda ljudi iz kluba će da je razmotre, a i trener tek treba da odluči da li sam mu potreban ili nisam".

Šta je istina oko Pinija Zahavija, jeste li u njegovom vlasništvu ili ste igrač Zvezde?

"Ne znam, zaista, nikakve detalje. Imam ugovor sa mojim menadžerom, koji me je doveo u Crvenu zvezdu, ali ne znam šta je uprava kluba radila, da li je nešto potpisala sa tom fondacijom. Nikad nisam ulazio u te priče… Da nisam više igrač Zvezde ne bih ni došao na prozivku. Neko bi mi verovatno rekao da ne moram da dođem… Rečeno mi je samo da postoje neke naznake, pa ako bude dobra priča i za klub i za mene, može da se dogodi da odem ove zime".

Nagađanja o odlasku su potekle posle meča protiv Vojvodine, jer ste označeni kao najveći krivac za poraz.

Kako reagujete na priče da ste čak namerno odigrali loše, povezivalo se sa činjenicom da su vaši menadžeri Nikola Damjanac i Fali Ramadani, naklonjeniji večitom rivalu, pa da ste na taj način hteli da pomognete Partizanu da pobegne na šest bodova?

"To su gluposti! Ja sam zvezdaš, došao sam u ovaj klub zato što ga volim, a moj menadžer može da bude ko god hoće, nije važno za koga navija. Kad bih prodao utakmicu ne bih više nikad igrao fudbal".

Izvor: www.zurnal.rs

Pogledajte još