Miškoviću produžen pritvor još 30 dana

0

Pritvor za Miroslava Miškovića i još šest osoba produžen za još 30 dana, troje se brani sa slobode. Danas svedočila i direktorka Luke Beograd Ivana Veselinović.

Viši sudu u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Miroslavu Miškoviću, vlasniku “Delte”, njegovom sinu Marku, Milu Đurškoviću, vlasniku „Nibens grupe”, kao i Dejanu Jeftiću.
Pročitaj i: Tužilaštvo traži produženje pritvora za Miškovića
Posle saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal, koje je trajalo oko dva sata, Veselinovićeva nije htela da daje izjave novinarima koji su je čekali ispred Specijalnog suda.

Pored direktorke Luke Beograd u istrazi o izvlačenju para iz putarskih preduzeća danas su saslušana još dva svedoka. U četvrtak je saslušano šest osoba.

Ona je svedočila o svojim saznanjima u vezi sa poslovanjem “Delta brokera”, jedne od Miškovićevih kompanija u kojoj je ranije bila zaposlena.

Istraga se nastavlja sledeće sedmice.

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je ranije Specijalnom sudu u Beogradu da se Miškovićima, Đuraškoviću i još četvorici osumnjičenih produži pritvor u kome se nalaze od 12. decembra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.