Photoshop katastrofa: "Žirafine noge" reklamiraju pantalone

Zamislite da je i kod nas uobičajeno kupovanje preko Interneta... (Pa da, za sad još uvek možemo samo da zamišljamo.) I tako, odlučiš da častiš sebe, na primer, crvenim seksi pantalonama sa jednog od sajtova za online naručivanje odeće. Pretražiš, pronađiš i... šokiraš se!!!

(old_image)

- Kako da naručim ove crvene pantalone, kad me na svet nije donela dugonoga roda, već me je rodila mama?! Teško da u familiji imam žirafe za rođake. A komarce... Pa, te krvopije prezirem i kao ideju - zapitaš se gledajući u fotografiju zastrašujuće dugih, mršavih nogu koje bi trebalo da "reklamiraju" ove pantalone.

Naravno, ne treba ni milisekund da shvatiš: Još jedna Photoshop katastrofa! Ali, zašto?!
Pa ko je ovo postavio na sajt "Romwe" koji bi, kako navode, trebalo da bude mesto za "neverovatno atraktivnu i modernu uličnu garderobu"?!
O čemu li je razmišljala osoba koja se latila Photoshopa i odlučila da jednu manekenku, koja je sigurno već anoreksična, pretvori u medicinsko čudo premršavih, abnormalno dugih nogu?!

Photoshop zlostavljači bi svakoj osobi koja je otvorila link na kome se nalaze ove crvene pantalone lepo trebalo da pošalju tih skoro 54 funte za preživljeni stres!

A ako su ovo uradili namerno da bi se pričom o još jednoj Photoshop katastrofi povećala prodaja na ovom sajtu, možemo samo da im poručimo - besmislica, i nisu vam nešto te crvene pantalone.

Pogledajte još