Rijaliti "Sudnica" na Pinku: Akterima sude prave sudije po srpskim zakonima

Novi rijaliti šou "Sudnica", popularan u brojnim evropskim zemljama, startuje na televiziji Pink od ponedeljka 14. januara.

TV Pink je rešio da dodatno uveća svoj skor gledanosti pokretanjem još jednog veoma uspešnog formata koji se već prikazuje u brojnim evropskim zemljama (vlasništvo RTL). U Nemačkoj ova emisija je čitavu deceniju veoma gledana, a velika očekivanja imaju i čelnici "Pinka" jer je reč o različitm temama koje se provlače kroz jednu sudnicu.

- U pitanju je šou u kojem će u specijalnu televizijsku sudnicu napravljenu za potrebe ovog formata ulaziti razni akteri kojima će suditi profesionalni sudija sa višegodišnjim iskustvom, a braniti ih i tužiti profesionalni advokati i to iz garniture najpoznatijih beogradskih advokata - rekao nam je direktor PR sektora TV Pink, Darko Popović.

- Ovaj projekat će, sigurni smo, privući sve one koji vole da prate sudske procese prepune intriga i neobičnih situacija. Gledaoci će tokom pet radnih dana biti svedoci najzanimljivih priča o kojima će nakon saslušanja i ispitivanja svedoka, svoj sud dati sudsko veće prema važećim propisima i Zakonima Republike Srbije - dodaje Popović.

Rijaliti "Sudnica" realizuju zajedničkim snagama TV Pink i produkcijska kuća "Emotion", a emitovaće se svakog radnog dana u 17 sati.

Izvor: Novosti

Pogledajte još