Žurka na ledu na Adi za Srpsku novu

0

Žurka na ledu povodom obeležavanja pravoslavne Nove godine biće održana sutra od 18 do 20 sati na klizalištu na Adi Ciganliji. Klizanje, dobra muzika i topli napici biće Beograđanima pravo zagrevanje za doček.

Klizalište na Adi Ciganliji obogaćeno je i dodatnim sadržajima, pa su tako klizačima od sada na raspolaganju i drvene kućice u kojima će se spremati poslastice i topli napici, po uzoru na kućice koje su krasile Trg republike u okviru manifestacije “Trg otvorenog srca”

U posebnoj, humanitarnoj kućici, prikupljaće se igračke i garderoba za ugrožene mališane, pa će posetioci klizališta svakog dana biti u mogućnosti da pomognu onima kojima je to potrebno.

Igrarije na ledu sutra na “Olimpu”
Sportski centar “Olimp” organizovao je novogodišnju sportsku manifestaciju pod sloganom “Zimske igrarije na ledu”, koja će biti održana sutra u 20 sati, kada će za sve posetioce biti slobodan ulazak na klizalište. Na manifestaciji će svi posetioci moći da uživaju gledajući umetničko klizanje profesionalnih klubova, kao i da sami okušaju svoje umeće na ledu u takmičarskom delu i možda osvoje vredne nagrade. Sve detalje o ovom događaju kao možete pronaći ovde.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.