Zanosna Penelope Kruz pokazala obline u spotu Migela Bosa

"Penelope peva fenomenalno, postoji velika posebnost u njenom glasu, a to je ono što se ne može reći za svakoga", pohvalio je šezdesetpetogodišnji pevač glumicu i dodao da je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati sa njom.

Crno- beli spot je snimljen u jednom hotelu u Madridu, a numeru je komponovao glumičin brat Eduardo Kruz. Psma "Decirnos Adios" nalazi se na Miguelovom poslednjem albumu "Papitwo".

Radnja spota prikazuje susret Penelope i Miguela u predvorju madridskog hotela nakon čega njih dvoje odlaze svako na svoju stranu.

Glumica je pre dve godine u braku sa kolegom Havijerom Bardemom dobila sina Leonarda. Želju da se ostvari u ulozi majke dobila je i njena tridesetpetogodinšnja sestra Monika Kruz koja je imala manje sreće da pronađe idealnog partnera pa se odlučila na veštačku oplodnju spremom nepoznatog donatora

"Ispunila sam životni san - postaću majka. Sa vama ću da podelim ovo neverovatno putovanje na čiijem sam početku. Želim da sve ovo podelim i na taj način se zahvalim svim donatorima sperme koji su na taj način mnogim ženama, kao i meni, ispunili snove"
, otkrila je Monika za za španski list "El Pais"

(Blic)

Pogledajte još