Mirna, Nevena i Sara u velikom finalu Prvog glasa Srbije!

Prva je nastupila Mirna Radulović, a ona je rekla da misli da će svi dobro pevati večeras jer izvode svetski poznate hitove. Pevačica je na binu izašla u društvu oskudno odevenih igračica i otpevala pesmu "Your body" Kristine Agilere.

Aleksandra joj je poručila da je bila odlična, a Vlado joj je zamerio samo kako se obukla i rekao da se nada da će se presvući tokom večeri.

(old_image)

Boris Petrović pre nastupa rekao je da za dobar hit mora da potraži savet od starijih kolega koji su uspešni u tome kako bi uspeo da i sam "smućka" jedan. Pesmu koju je odabrao za večerašnji nastup bila je "Lapsus" Saše Kovačevića. Svi iz žirija su se složili da je Boris dobro otpevao pesmu i da se napokon vratio svom ritmu. Vlado Georgiev ga je čak i fotografisao za uspomenu.

Nevena Božović u stilu Maraje Keri

Nevena je u kratkom snimku poručila da je prethodna emsija bila jako uspešna za nju i da je za nju hit numera neka koja traje dugo i uvek je aktuelna.

(old_image)

Devojka koju je Marija Kilibarda nazvala nebrušenim dijamantom izašla je na binu u stilu Maraje Keri i hit pesmi "Without you" pokazala sav svoj muzički talenat. Žiri joj je poručio da joj je ovo bilo najbolje izvođenje do sada.

Zoran Stanić otpevao "Tišinu"

Zoran Stanić rekao je da mu je drago da je tokom prethodne emsije prošao odlukom žirija. Na binu je izašao sa gitarom u rukama i zapevao Bajaginu pesmu "Tišina". Vlado mu je poručio da večeras ima brojnu publiku i da ga je iznenadio time što je pevao nisko u "zdravim" tonovim, a Aleksandra ga je pohvalila jer je odlično pevao iako je primao injekcije.

Sara Jovanović kao Madona

Sara Jovanović izašla je na binu sa pesmom "Like a prayer" kraljice popa, čuvene Madone i tom prilikom popravila utisak prethodnog nastupa tokom kojeg se rasplakala. Koreografija na bini bila je takođe interesantna jer je Sara zajedno sa igračicama svukla majicu jednog momka.

(old_image)

Mirna Radulović kao Silvana

Mirna Radulović odlučila je da veče ne mora da teče u ritmu pop muzike, pa je optevala pesmu Silvane Armenulić "Ciganine sviraj, sviraj". Mare joj je poručio da je odlično otpevala pesmu i da bi mogla da dostigne vrh u narodnoj muzici. Vlado joj je poručio da ne sluša ovakve pesme i da ne treba da ih peva.

Boris Petrović se "oseća dobro"

Boris Petrović otpevao je pesmu kralja soula, legendarnog Džejms Brauna. On je pesmu "I feel good" otpevao u svom stilu ali je sačuvao i autentične momente originalne verzije pesme.Aleksandra mu je poručila da ih je sve "zapalio" i da je ovo bilo njegovo najbolje izvođenje.

Nevena bi volela "da može"

Pesmom "Da mogu" Emine Jahović, Nevena je pokazala da ume i da pleše, a publika je prvi put videla u ovako energičnom izdanju. Žiri joj je poručio da je prelepa i da je izvela ovu pesmu fenomenalno i da je odlično i plessala.

Zoran Stanić kao Bruno Mars

Zoran se odlučio za pesmu sa visokim vokalom, pa je tako otpevao "Locked out of heaven" Bruno Marsa. Pesma mu je odlično "legla".

Sara Jovanović "skinula" Aleksandru Radović

Sara je otpevala pesmu Aleksandre Radović "Čuvaj moje srce", a koliko je dobro zvučala govori činjenica da je Aleksandra rekla da je ovo možda najbolje izvođenje njene pesme od strane drugog autora. I Vlado i Mare su bili oduševljeni Sarinim izvođenjem, te nema sumnje da će biti velika šteta ko god večeras ispadne.

Posle zatvaranja linija nastupila je grupa "Bestbeat" koja izvodi pesme popularnih Bitlsa.

Onda je usledilo prebrojavanje glasova, a takmičrarka koji je prvi prošao u veliko finale je Mirna Radulović. Takođe direktno, prošla je i Nevena Božović.

Zatim su nastupili preostali takmičari redom: Boris Petrović koji je pevao pesmu od Generacije 5 "Budi tu", a posle njega su nastupili Zoran Stanić i Sara Jovanović.

Posle toga, "na rupi" su se našli Zoran i Boris, a odlukom žirija prvi je ispao Boris Petrović .

Sara Jovanović se zatim našla u duelu sa Zoranom Stanićem, a odlukom žirija dalje je prošla Sara!

Pogledajte još