U sudaru kod Vrčina 11 povređenih

Svi povređenu putnici prevezeni su u Urgentni centar u Beogradu, gde se još nalaze na dijagnostici.

Kako je Tanjugu rekla portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura, Hitnoj pomoći javljeno je u 6.45 sati da se autobus prevrnuo, ali se kasnije uspostavilo da je udario u šleper i odbio se od bankine na autoputu.

Kako je kazala Macura, jedan broj povređenih prevezla je Hitna pomoć iz Vrčina, a dve osobe beogradska Hitna pomoć koja je zbrinula jednog muškarca i jednu 26-godišnju devojku sa povredom glave, koja se žalila na glavobolju, ali nije gubila svest i imala je stabilne vitalne funkcije. Ostali putnici su bili samo ugruvani, kazala je Macura.

Kako je navedeno u saopštenju "Laste", saobraćajna policija odmah je izašla na lice mesta da izvrši uviđaj. "Lastin" autobus saobraćao je na relaciji Beograd - Mladenovac sa polaskom u šest sati, tehnički je bio ispravan i pre uključenja u saobraćaj obavljena je "dnevna nega" vozila, poručuju iz ovog preduzeću.

Kako se navodi, vozač "Lastinog" autobusa Dragan Đorđević (51) obavljao je svoje dužnosti u skladu sa svim važećim propisima o bezbednosti u saobraćaju i u "Lasti" je zaposlen više od 20 godina i prošao je sve neophodne zdravstvene preglede.

Pogledajte još