Savić: Zasluženo smo pobedili u velikom finalu!

"Bili smo bolji tri četvrtine, smo, jednostavno, stali u četvrtoj. Partizan je pokazao pobednički mentalitet ove mlade generacije, koja ima veliku budućnost. Vratili su se u igru i učinili ovo finale velikim", rekao je Savić za RTS odmah posle meča.

"U produžecima se igralo na šut iz faula, gde smo možda imali i sreće, ali videli ste kako smo poslednji gol dali. Ovo je bilo veliko finale i zasluženo smo pobedili, ali ne bi bilo nezasluženo i da je Partizan pobedio", dodao je Savić, koji je novi selektor reprezentacije.

Trener Partizana i dugogodišnji Savićev drug iz reprezentacije Vladimir Vujasinović nije želeo da traži izgovore u povredama.

"Ma nema nikakve priče o povredama, mi nemamo takav mentalitet u Partizanu, ovo je ta ekipa...Momci su dali sve od sebe i nemam tu šta da im zamerim. Ovo nam je bila treća jaka utakmica za kratko vreme i možda nam je malo ponestale snage", rekao je Vujasinović.

On je čestitao Zvezdi na osvojenom trofeju i njenim igračima na borbenosti, ali je posebno pohvalio svoj tim.

"Posebno čestitam mojim momcima koji ginu u bazenu i koji su od početka meseca napravili neviđeni posao. Svaki dan smo sve bolji, pa smo došli do toga da igramo produžetke u finalu kupa, što niko nije očekivao", rekao je Vujasinović.

Beta

Pogledajte još