Partizan počeo pripreme, Đurić traži titulu!

"Motiv je šesta titula i ulazak u istoriju srpskog fudbala. Klub čini sve da igrači ni u čemu ne oskudevaju, zato se i od njih očekuju dobri rezultati. Imamo optimalne uslove, a od njih se traže stvari koje se očekuju od prvog tima", rekao je Đurić.

Predsednik Partizana obavestio je novinare u sportskom centru Teleoptik da je Saši Iliću uručena plaketa za više od 600 utakmica odigranih za crno-bele.

Sportski direktor Ljubiša Tumbaković rekao je novinarima da klub želi da do kraja nedelje završi prelazni rok, ali da nije sigurno da će bilo ko doći.

"Želimo da završimo prelazni rok do kraja nedelje. Ako budemo dovodili igrače, dovešćemo jednog ili dvojicu kao prava pojačanja, a ne da pojačamo konkurenciju. Uvrstili smo i pet mladih igrača u prvi tim, jer smo procenili da nam se to više isplati nego da dovodimo nekoga sa strane", rekao je Tumbaković.

On je novinarima rekao da su Stefan Šćepović i Sreten Sretenović završili dogovor sa južnokorejskim Busanom i da se samo čeka da se transfer "ozvaniči".

Iz kluba su otišli i Goran Lovre i Nemanja Tomić. Još se ne zna da li će ostati Medo Kamara i Ivan Ivanov.

"Bilo je zainteresovanih za Ivanova, ali se ništa nije desilo. Ako budemo pravili kompromis, onda to treba da bude ponuda koju ne možemo da odbijemo", rekao je Tumbaković.

Radiša Ilić je postao trener golmana, a u stručni štab je uvršten i Igor Spasić, a Tumbaković je rekao da su te promene "kapitalan potez" za trenerski deo kluba.

Sportski direktor Partizana otkrio je i da je Mohamed Zabija i dalje igrač Partizana, ali da kasni na početak priprema zbog problema sa vizom, kao i da će doći danas ili sutra.

Beta

Pogledajte još