Džodi Foster na pozornici dodele Zlatnih globusa priznala da je gej (VIDEO)

0

Džodi Foster (50), koja je na ceremoniji dodele Zlatnih globusa dobila nagradu za životno delo "Sesil B. Demil", nakon godina ćutnje delimično se "autovala" i priznala da je gej, kao i da možda ide u penziju.

Oskarovka Džodi Foster (50) na ceremoniji dodele Zlatnih globusa dobila je nagradu za životno delo “Sesil B. Demil” i održala govor koji će se dugo pamtiti.

Bilo je to delimično “autovanje” i priznanje da je gej, možda i najava skorog odlaska u penziju, sigurno i priznanje da je trenutno “singl”, ali i zahvalnost njenoj dugogodišnjoj (bivšoj) partnerki i ko-roditelju dvoje dece Sidni Bernard, prenosi “B92“.

Govor je u isto vreme bio i njeno razračunavanje s onima koji nepoštuju privatnost. Fosterova je naglasila da je praktično ceo život provela “pod lupom” javnosti i medija i da je oduvek želela da neke stvari ostanu samo njene, privatne.

Svima sam dala sve i to od kada sam imala samo tri godine. Zar to nije rijaliti šou koji je odradio svoje, zar ne mislite tako?
– rekla je Fosterova koja je čak i posle govora, dok je bila u bekstejdžu i ćaskala sa medijima, bila dosta misteriozna o tome šta je tačno rekla i šta tačno to znači.

Pogledajte u video klipu u nastavku šta je sve tačno rekla Džodi Foster.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.