Ljubavna priča iz Teksasa: Blizanci oženili bliznakinje, pa se rodili blizanci

Pre desetak godina jednojajčane bliznakinje Darlin i Dajen Netmajer na festivalu u Tvinsburgu (Ohajo), srele su visokog i markantnog Marka Sandersa. I jednoj i drugoj se Mark svideo na prvi pogled. Počele su da razgovaraju sa njim i saznale da i on ima brata blizanca - Krejga, prenosi ovu uzbudljivu blizanačku ljubavnu priču "Index.hr".

- Kad me je Mark pozvao i kad sam ih upoznao, odmah sam osetio snažnu privlačnost prema devojci koja se predstavila kao Dajen. Verovatno su mnogima izgledale isto, ali meni je bilo jasno ko mi se sviđa još na početku - priča Krejg.

Na svetu postoji 250 blizanačkih brakova u kojima su sestre bliznakinje udate za braću blizance.

Sandersi su pozvali sestre Netmajer "dupli sastanak", a nakon bejzbol utakmice na kojoj su bili, Marku i Krejgu je bilo jasno da su Darlin i Dajen žene njihovih života. Parovi blizanaca su se uskoro verili i to nakon lude večeri provedene u kockarnici u Las Vegasu. Odmah su se tu i venčali i to identično obučeni.

Po povratku iz Vegasa, "ono što se tamo desilo, nije tamo i ostalo", već su se zaljubljeni parovi venčali i u Teksasu, a ubrzo i izgradili kuće jednu do druge.

Međutim, stvar se dodatno "zakuvala" kada su Dajen i Krejg dobili jednojajčane blizance - Kolbija i Brejdija.

Neverovatna ljubav, zar ne?

(old_image)
Pogledajte još