Nije srpska: Ministar oteo studentkinji flašu hrvatske vode i bacio je

0

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković je na jednom predavanju, koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, uzeo od studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre. On je rekao da je to uradio jer u pitanju nije domaća, srpska voda.

– Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska – rekla je studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Ministar pravde je u izjavi za “Telegraf” potvrdio da se ovaj događaj odigrao u vreme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu.

On je naglasio da nije bilo incidenta i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

– Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže ministar pravde.

Selaković dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

(Telegraf.rs)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.