Jat: Do Beča i Tivta za 99, do Rima i Atine za 139 evra

Povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja košta upravo 99 evra, a u cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja same karte.

Za putovanja do Soluna i Štutgarta cena karte u oba pravca je od 109 evra, od 139 evra "Jatom" se može leteti iz Beograda za Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf.

Deset evra više su povratne karte za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, 169 evra za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

Nova destinacija u januarskoj promotivnoj akciji "Jata" je Moskva. Povratna karta za let Beograd-Moskva-Beograd može se kupiti po ceni već od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu (Podgorica, Tivat, Sarajevo i Skoplje) svoje putovanje "Jatom" preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni od 209 evra.

Putovanje se može realizovati od 21. januara do 15. juna, osim u periodu Uskršnjih praznika.

Do 31.januara, zainteresovani putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivom "Jatovog" kol centra 0800 111 528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 11 3112 123 za pozive iz inostranstva, ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore.

Od juna prošle godine, "Jat" pruža i mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona.

Karte se mogu kupiti i preko "Jatovog" sajta, u svim "Jatovim" predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata "Jat ervejza".

(B92)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.