Ove stvari žene vole da čuju

1. Ukoliko joj kažete da je prva (prava) žena u vašem životu, time ćete joj dati do znanja da niste ženskaroš i biće moćno oružje u održavanju duge veze.

2. Ukoliko joj kažete da je dobra u krevetu, to će učiniti da se ona oseća posebno i otkloniće sve blokade koje je možda imala. Što više hvalite njene sposobnosti, to će ona biti voljnija da proba nešto novo.

3. Većina žena želi da ima decu, ali se plaše kakve će majke biti. Ukoliko joj kažete da će biti dobra majka, učinićete je zaista srećnom. Time joj dajete do znanja da planirate da zasnujete porodicu s njom.

4. Često je pitajte za mišljenje, bez obzira na to da li kupujete automobil ili se dvoumite šta ćete da obučete za posao. Ukoliko je pitate za mišljenje, pokazaćete da je ono što ona misli bitno i vama i da poštujete njene stavove.

5. Pokažite joj da niste s njom samo zbog njenog izgleda. Recite joj da je ona vaš najbolji prijatelj. Pokušajte da stvorite i vezu pored seksualnog interesa.

6. Kažite joj da ste srećni što ste je sreli. Žene volje ljubazne muškarce i ne postoji bolji način da joj pokažete da ste pravi džentlmen nego da joj kažete kako ste zahvalni što je ona takva kakva jeste.

7. Bez obzira na to koliko puta to ponovili, ženama je važno kada im kažete da ih volite. Kažite joj te magične reči kada ih najmanje očekuje.

(Vijesti)

Pogledajte još