Emir Kusturica u majici ”Kosovo je Srbija”pevao u Leposaviću

0

Emir Kusturica i grupa No smoking orchestra nastupio je za srpsku Novu godinu u Leposaviću, mestu na severu Kosova, gde su oduševili prisutne. Popularni reditelj i njegov bend svirali su puna dva i po sata.

Proslavljeni reditelj nastupio za srpsku Novu godinu u mestu na severu Kosova, gde je hitovima oduševio tamošnju publiku.

Tri su cara pobedili ratnici junaci, pevali su „Marš na Drinu“ sa Cera junaci – pevali su zajedno Kusturica i hiljade ljudi u tamošnjoj sporstskoj hali koji sekund pre ponoći.

Inače, nekoliko sati pred početak novogodišnjeg koncerta, koji je održan između dve baze Kfora, proslavljeni reditelj je najavio da će veče biti posebno.

Istina je, ovde se najdramatičnije živi, i ja se divim ovom narodu! Ovo veče bratski je poklon braći Srbima. Ovih dana bratimili su se Andrićgrad i Leposavić, sada želimo, simbolično, da se to bratimljenje i potvrdi – rekao je Kusturica.

Tvorac filmova “Underground” i “Arizona Dream” napravio je u Leposaviću koncert za pamćenje, a nastupio je u maijici “Kosovo je srce Srbije”.

Telegraf.rs / foto: leposavic.org

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.