AO: Osmoro srpskih tenisera sutra na terenu

Branilac titule Novak Đoković će igrati meč drugog kola protiv Amerikanca Rajana Herisona, 62. tenisera sveta. Meč je poslednji na programu večernjeg dela takmičenja na Rod Lejver areni i neće početi pre 9 ujutro po srednjeevropskom vremenu.

Ana Ivanović će u drugom kolu igrati protiv 118. teniserke sveta Jung Đan Čen sa Tajvana. Meč je poslednji na programu Margaret Kort arene, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Treći meč na terenu broj dva, na kome takmičnje počinje u jedan sat posle ponoći, igraće Jelena Janković i Portugalka Marija Žoao Keler, 129. teniserka sveta.

Posle tog meča, na istom terenu na programu je duel osmog nosioca Janka Tipsarevića i 44. tenisera sveta Slovaka Lukaša Lacka.

Vesna Dolonc će meč drugog kola igrati protiv 11. Nosioca Francuskinje Marion Bartoli, a meč je treći na programu na terenu broj tri, na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći.

Takmičenje u dublu počeće Nenad Zimonjić. On će u paru sa Šveđaninom Robertom Lindštedom igrati protiv francuskog dubla Majkl Ljodra-Nikola Mau. Taj meč je drugi na programu terena broj pet.

Poslednji meč na tom terenu igraće Viktor Troicki i Čeh Lukaš Rosol protiv italijanskog dubla Flavio Ćipola-Andreas Sepi.

Prvi meč na terenu broj deset igraće i srpsko-rumunski dubl Bojana Jovanovski i Melinda Cink. Njihove protivnice u prvom kolu biće Rumunka Simona Halep i Holanđanka Aranča Rus.

Beta

Pogledajte još