Mihajlović: Neću da pomažem Zvezdi, neka im šeik pomogne!

Upitan tokom intervjua za "Sport" koliki će biti njegov doprinos u vidu donacije da bi crveno-beli stali na noge, "Miha" je rekao:

"Dopinos?! Neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka neki drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspeti da, kako vi kažete, stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala", rekao je Mihajlović, podsetivši da je klub sa Marakane dobio oko 15 miliona evra od njegovog transfera.

"Ne interesuje me šta će ko da misli... Sve što mi je Zvezda dala, vratio sam joj sa kamatom. Za druge ne znam. Uostalom, neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona evra. Neka oni vrate te milione! A ne mi koji smo već dali, kroz obeštećenje, veliki novac", ističe selektor Srbije i nekadašnji levi vezni crveno-bele mašinerije koja je pokorila Evropu i svet.

"Bombarder sa Marakane" podseća i na te slavne dane, a i na ove aktuelne:

"Istina je da smo sa Crvenom zvezdom osvojili Kup šampiona, ali pitanje je i kada će Zvezda ponovo moći da ostvari sličan podvig. Šta hoću da kažem? Mi jesmo zahvalni Zvezdi što smo u njenom dresu osvojili Evropu i svet, ali isto tako i Zvezda može da bude srećna što je imala jednu takvu generaciju igrača. I mi posle odlaska iz Crvene zvezde nismo igrali samo u jednom klubu, mnogo nas je promenilo više klubova a sve zahvaljujući igrama u tim sredinama ostvarili smo jake ugovore. Posle Zvezde, ponavljam, igrali smo još 15 godina na visokom nivou i novac, dakle, nismo zaradili samim činom odlaska iz Zvezde... Vidim da je dolazio i neki šeik na Marakanu. Neka im on da novac. Samo, bojim se da oni koji ga imaju - da ga lako ne daju, jer u suprotnom ne bi ga toliko ni imali. Bez obzira, želim Zvezdi sve najbolje, a sve što mislim uvek ću otvoreno i reći", izjavio je, pored ostalog, Siniša Mihajlović u opširnom intervjuu za "Sport".

Pogledajte još