Bojsi iz "Mućki" gost Ivana Ivanovića!

Popularni britanski glumac Džon Čalis, koji se proslavio tumačeći lik Bojsija u legendarnoj seriji “Mućke”, biće gost u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, koje če biti prikazana ovog petka u 21.15 na televizij “Prva”.

Voditelj ovog šoua Ivan Ivanović rekao je za “Novosti” da mu je izuzetno zadovoljstvo što će ugostiti čuvenog drugara braće Troter, koji će predstaviti dve autobiografske knjige – “Biti Bojsi” i “Posle Bojsija”.

- Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca, po meni, najbolje humorističke serije ikada. Odlično smo se pripremili za emisiju i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu – rekao je Ivanović.

Inače, popularni Bojsi razgovaraće se Ivanom o zanimljivostima iz serije “Mućke”, o Del Boju i Rodniju, kao i o svojoj supruzi u seriji Marlin (koju tumači glumica Sju Holdernes), s kojom je kasnije snimio sitkom “The Green Green Grass”.

- Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku “Automobili za svetski poznate zvezde”. I specijalno iznenađenja za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora – naveo je Ivanović.

Posle razgovora sa Čalisom, gosti emisije biće i finalistkinje “Prvog glasa Srbije” Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, koje će govoriti o superfinalu popularno muzičkog programa, koji je na programu u nedelju na televiziji “Prva”.

Izvor: Novosti

Pogledajte još