Profesor silovao devojčicu, dok je njegova žena gledala

Tužilac Piter Kadvalader, rekao je sudu da je Bruer bio genijalan i harizmatičan professor čiji je jedini problem bio to što nije mogao da se drži dalje od učenica u “Četnam” školi u Mančesteru.

Majkl je navodno koristio svoju kancelariju da seksualno zlostavlja učenicu 1978. godine kada je njoj bilo samo 14 godina, prenosi Dejli Mejl.

Devojku je takođe više puta napao u kamp prikolici koju je držao ispred škole i kada je radila kao dadilja kod njega kada je i njegova žena Hilari učestvovala posmatrajući.

Bruer je pokušao da napastvuje još dve devojke u isto vreme, od čega je jedna uspela da pobegne kada ju je sačkao u hodniku spavaonice.

Sud je saznao da je nesrećna devojčica bila muzički genije, ali da je imala problem sa alkoholom i da ju je rođak takođe kao mlađu zlostavljao.

Njeno problematično ponašanje na kraju je dovelo do toga da bude suspendovana i ode da živi kod Bruerovih.

Sa 16 godina devojka je otputovala van zemlje na studije, ali se po povratku vratila kod Bruerovih kada se i silovanje desilo.

U to vreme, ona nije smatrala da je zlostavljana, već da je platila cenu za svu pažnju i vreme koje su joj posvetili, ali sada sa 48 godina je glavni svedok na suđenju.

Bruer poriče optužbe za silovanje i trinaest optužbi za napade, a suđenje se nastavlja

Pogledajte još