Nadlanu.com: Mesto za ekskluzivne informacije o projektu "Montevideo, Bog te video"

Već od sredine januara, posetioci portala Nadlanu.com odlaskom na specijal MONTEVIDEO NADLANU biće u prilici da se prvi informišu o svim pojedinostima vezanim za celokupan projekat “Montevideo, Bog te video”.

Klik na link /montevideo brojne fanove filma/serije “Montevideo, Bog te video”, odvešće do ekskluzivnih informacija, intervjua, zanimljivosti, raznih činjenica i trivije, fotografija, tizera, trejlera, video klipova sa seta i drugih materijala koji će biti premijerno objavljivani upravo na portalu Nadlanu.com.

U specijalu MONTEVIDEO NADLANU počev od 16. januara moguće je naći informacije (sinopsise epizoda, dogodovštine sa snimanja itd.), fotografije i video klipove koji se odnose na seriju “Na putu za Montevideo”. Takođe, biće predstavljen i izbor najboljih citata sa kadrovima iz svake od devet epizoda serije “Na putu za Montevideo” i to odmah nakon emitovanja epizode.

Hit citati iz prve epizode serije "Na putu za Montevideo"

Ubrzo nakon serije “Na putu za Montevideo”, posetioci portala Nadlanu.com i fanovi filma “Montevideo, Bog te video”, biće u prilici da premijerno pogledaju tizer iz drugog dela filma - “Montevideo, Bog te video 2”, a potom i trejler ovog filma.

Nadlanu.com
će, takođe, imati ekskluzivno pravo na objavljivanje video priloga iz “Filma o filmu”, kao i kadrova iz filma i fotografija sa seta (“behind the scenes”) filma “Montevideo, Bog te video”.

Takođe, portal Nadlanu.com i producentska kuća ”Intermedia Network”, izdvojili su najpopularnije citate junaka iz prvog dela filma ”Montevideo, Bog te video” za specijalno glasanje koje će se odigrati na portalu. Posetioci portala će biti u prilici da glasaju za svoje favorite i izaberu najbolji citati iz prvog dela filma, kao i da atraktivnu fotografiju sa citatom podele sa svojim prijateljima preko društvenih mreža.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.