Tri znaka otkrivaju kakav je u seksu

1. POLJUBAC
* Francuski poljubac prava je igra zavođenja i vrlo lako može otkriti dobrog ljubavnika. Staviti jezik na pravo mesto prava je umetnost zato ako naiđete na onog ko to izvodi da vas prođu trnci možete očekivati pravog pastuva.

* Kada muškarac sam odabere trenutak kada će vas poljubiti i to ispadne spontano i seksepilno znajte da je reč o igraču prve lige.

* Greške kod poljubaca na početku veze su dozvoljene, ali sudaranje zuba tokom poljupca nikako. Poljubac ovog tipa otkriva nespretnog muškarca koji stvarno ne zna šta bi s vama, a kamo li kako da vas zadovolji.

* Prevlažan poljubac uz nekoordinisano vitlanje jezikom znak je da vaš muškarac ima vrlo malo kilometara kada je reč o seksu i ženama. Takav poljubac otkriva neiskusnog smotanka koji jedva čeka da dođe do cilja.

2. DODIR
Dodiri su, posebno u fazi upoznavanja, baš poput poljupca jedna vrsta predigre iz koje možete saznati mnogo o vašem potencijalnom partneru.

* Prenagli prečesti dodiri tokom upoznavanja nikako nisu dobar znak. Takav muškarac je pomalo sebičan i posesivan te da će svoje potrebe staviti pre vaših.

* Nežni dodiri ili gestovi poput laganog pomeranja pramena s vašeg lica ili nežan dodir vaše ruke simbolišu zavodnika koji zna kako da zadovolji ženu.

* Nikakav kontakt je još jedan loš pokazatelj. To može značiti da je stidljiv, što može biti simpatično i tajanstveno, ali do određene granice ili pak da vas se zbog nedostatka iskustva boji.

3. HRANA
* Ako vaš muškarac jede vrlo brzo i halapljivo pritom se ne obazire na ukuse ni izgled hrane vrlo je verovatno da se tako ponaša i u seksu. Želi na brzinu da dođe do vrhunca ne obazirući se na vas i vaše potrebe.

* Kada muškarac uživa u svakom zalogaju znači da vam može pružiti itekakvo nezaboravno iskustvo. Muškarac ovog tipa voli igre i maženje te jako dobro zna kako da vas zadovolji.

* Neko ko je izbirljiv i ima vrlo istančan ukus za hranu te većinu stvari ne voli da vidi na tanjiru znači da ni u krevetu ne voli da eksperimentiše s novim zadovoljstvima. Voli rutinu i svaki novitet ga čini nervoznim i nesigurnim.

Zadovoljna.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.