Crnogorci traže dvojnike Sulejmana i Hurem

U etno selu "Montenegro" odlučili su da Sulejman Veličanstveni i sultanija Hurem obeleže njihovu predstojeću turističku sezonu.

Etno selo će napraviti baštu koja će biti uređena u njihovu čast, a biraće i dvojnike glumaca iz popularne serije "Sulejman Veličanstveni".

Kažu kako su na ideju da zasade baštu došli, pre svega, zbog organske hrane koja je bila prisutna u haremima, kao i zbog velikog broja žena koje prate seriju, jer očekuju da upravo one dođu.

Prvonagrađene, dvojnike Sulejmana Veličanstvenog i sultanije Hurem, očekuje nagrada od 200 eura, avionske karte do Turske za dve osobe, kao i mnogi drugi pokloni.

Iz etno sela se nadaju da će mnogi poželeti da budu njihovi gosti i pojedu nešto iz bašte Sulejmana i Hurem, sa menija koji će biti u skladu s onim što se nalazilo na jelovnicima turskih harema.

Svi koji smatraju da liče na popularne turske glumce Halita Ergenca i Meriem Uzerli mogu da pošalju prijavu sa fotografijom na mejl etnoselo.me@gmail.com.

Pre nekoliko godina ovo etno selo je svoju baštu uredilo i posvetilo poznatoj glumici Anđelini Džoli i njenom suprugu, glumcu, Bredu Pitu.

(Portalanalitika.me)

Pogledajte još