Aleksandra Radović kritikuje narodnjake, a drži im časove pevanja

0

Aleksandra Radović, članica žirija "Prvog glasa Srbije", poznata je kao neko ko ne propušta priliku da kritikuje pevačice i pevače folk muzike koje njeni takmičari ponekad interpretiraju. Međutim, iako ih kritikuje, ona im i drži časove pevanja i peva im prateće vokale.

Aleksandra Radović, članica žirija u “Prvom glasu Srbije“, retko propušta priliku da iskritikuje pevačice i pevače folk muzike kad god neki od njenih takmičara zapeva narodnjak. Iako joj narodnjaci ne prijaju, novac koji zahvaljujući njima zarađuje, svakako joj ne smeta.

Kako piše “Kurir“, Aleksandra Radović zarađuje na narodnjacima tako što pevačima drži časove pevanja, a i gostuje im kao prateći vokal na albumima. Tako se njeno ime može naći na omotima Lepe Brene, Cece, Mire Škorić, Indire Radić, Željka Šašića, Suzane Mančić, grupe Đogani, B3 i mnogih drugih.

Na listi njenih učenica odnedavno našla se i Indira Aradinović Indi, koja je rešila da se posle dužeg medijskog odsustva vrati na scenu. Radovićkine stručne konsultacije, kako tvrdi “Kurir“, ona plaća ozbiljnom svotom novca. Međutim, Indi očito ne želi da se zamera svojoj profesorki, pa nije želela da komentariše to što Aleksandra kritikuje folk pevače zahvaljujući kojima dobro zarađuje.

Ko peva, zlo ne misli! – rekla je Indi za “Kurir”, dok Aleksandra Radović nije želela da komentariše ove tvrdnje.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.