Bojsi iz "Mućki" stigao u Srbiju

Britanski glumac biće gost Ivana Ivanovića u čijoj emisiji će predstaviti svoje romane "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".

Pre snimanja emisije, glumac je sa suprugom Kerol i predstavnikom za štampu Turističke organizacije Srbije obišao Beograd, piše "Blic".

Džon Čalis je najpoznatiji po ulozi u seriji Mućke gde igra Bojsija, Delovog prijatelja iz mladosti, bogatog prodavca polovnih automobila koji gleda na sve, pa i na svoje prijatelje, sa visine i ne propušta priliku da napravi neku šalu na račun toga što oni stoje finansijski slabije od njega, pri tom smejući se na veoma karakterističan način. U sledećem popularnom serijalu “Zelena trava”, Bojsi pokušava da, uz pomoćno osoblje, na farmi izgradi lik uspešnog i uglednog farmera.

Glumac danas ima 70 godina i srećan je u četvrtom braku sa suprugom Kerol, sa kojom živi na imanju u Vigmoru, a inače, neke scene eksterijera u seriji “Zelena trava” snimane su upravo na njihovom imanju.

U autobiografskoj knjizi “Biti Bojsi” opisao je te dane sazrevanja u glumca i igranje u TV serijama tokom 60-ih i 70-ih sve do nastanka čuvenog Bojsija.

Drugi deo autobiografije pod nazivom “Posle Bojsija” objavljen je prošle godine i počinje sa njegovim vrhuncem popularnosti u “Mućkama” te otkriva šta se sve dešavalo iza scene, kako se provodila glumačka ekipa.

Tako opisuje da je na snimanju Božićnog specijala “Mućki” bilo prisutno mnogo oskudno odevenih devojaka, a organizovano je i takmičenje u ispijanju tekile.
Danas nastupa u pozorištu pantomime gde igra Kapetana Kuku u predstavi Petar Pan i gostuje u gradovima širom Velike Britanije.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.