Nikola Petković po treći put u Zvezdi

0

Crvena zvezda je dovela prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, odbrambreni fudbaler Nikola Petković zaigraće po treći put u Zvezdi.

Ovih dana se dosta spekulisalo o povratku Nikole Petkovića, što se na kraju i obistinilo. Čelnici Zvezde dogovorili su se sa stamenim defanzivcem, ostaje još samo da Upravni odbor verifikuje ugovor. Petković će potpisati ugovor do kraja sezone, sa mogućnošću da ugovor produži u junu.

“Sve sam se dogovorio, ostalo je samo da bude ozvaničeno. Kako mi je objašnjeno konačno odluku mora da donese Upravni odbor”rekao je Petković posle dogovora.

Nikoli Petkoviću ovo će biti treći put da igra u crveno-belom dresu. Prvi put igrao je 2008. godine, dok je drugi put dres zadužio prošle sezone. U jesenjem delu pružao je solidne partije, ali je kasnije pao u drugi plan, dolaskom Filipa Mladenovića iz čačanskog Borca. Na leto je sporazumno raskinuo ugovor sa crveno-belima i otisnuo se put Izraela.

Koliko voli Crvenu zvezdu, pokazao je pre par dana, kada je klubu oprostio 60,000 evra i povukao menicu, koja je glasila na 100,000 evra.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.