Sa 20 uboda nožem ubio druga sa kojim ga je devojka varala

- S Tijanom se zabavljam oko pola godine, a s Nenadom se družim godinu dana. Krajem septembra, u jednoj tuči mi je polomljen nos, zbog čega sam ležao u bolnici. Dok sam ja bio tamo, Tijana me je varala s Nenadom. To sam saznao pre nekoliko dana - rekao je Milkov, piše Kurir.

Kako su devojka i drug negirali da su bili zajedno, on je odlučio da se razračuna s Nenadom.

- U ponedeljak sam pokupio Tijanu i kuma Mitra L, a onda smo se sve troje našli s Nenadom u Futoškoj ulici. Vozio sam ih po gradu i terao da mi sve priznaju, ali su oni uporno negirali. Onda sam ih odvezao do naselja Šangaj i tu u Nenada ispalio nekoliko hitaca iz pištolja - rekao je Aleksandar.

Nesrećnog Nenada pogodio je sa tri hica. Teško ranjeni čovek pokušao je da se spase skočivši u Dunav.

- Aleksandar ga je sustigao i izvukao na obalu, a onda je počeo zverski da ga ubada nožem. Ubo ga je 20 puta u leđa, grudi i stomak - navodi sagovornik Kurira iz policije.

Posle zločina mirno otišli da spavaju

Za to vreme, Tijana i Mitar su stajali kod kola i sve posmatrali. Kad je bio siguran da ga je ubio, Aleksandar je uzeo Nenadova dokumenta, a potom su svi seli u kola i odvezli se do stana u naselju Liman II, gde su Aleksandar i Tijana zajedno živeli.

- Prespavali su i sutradan nastavili normalno da žive, uvereni da ih niko neće otkriti - kaže izvor Kurira.

Osim Aleksandra, policija je uhapsila i njegovu devojku Tijanu N. (27) i kuma Mitra L. zbog sumnje da nisu prijavili zločin.

Kurir

Pogledajte još