Prodanović i Zelenović: Moramo da pobedimo Sloveniju

Srbija sutra u 20.15 igra sa Slovenijom, poslednju utakmicu u Grupi C na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Poraz od Poljske svakako utiče, ali opet mislim da igramo dobro. Pokazali smo kako možemo i koliko možemo da igramo. Treba još neke sitnice da se koriguju. Mislim da sutra možemo da izađemo kao pobednici iz meča sa Slovenijom. Moramo, ako mislimo da budemo prvi u grupi", rekao je Prodanović agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, Slovenija ima reprezentaciju koja može svakoga da pobedi, ako ima svoj dan.

"Najvažnije je da odigramo dobro odbranu i da postignemo što više lakih golova. Sutra je najvažniji meč za nas i nadam se pobedi. Slovenija ima mladu reprezentaciju, koja igra veoma brzo. Nema mnogo tajni već je odigrano dosta utakmica ", rekao je Prodanović.

On je dodao da je zadovoljan kako igra na Svetskom prvenstvu, ali da to malo znači, ako reprezentacija izgubi.

"Mi treba da se okrenemo našoj igri. Mi smo sami sebi dovoljni. Znamo da se spustimo. Juče kada je trebalo da povećamo razliku na sedam, osam, napravili smo greške i promenili tok utakmice. Nadam se da sutra do toga neće doći, jer znamo koliko nam pobeda donosi", rekao je Prodanović.

Mladi bek Nemanja Zelenović odigrao je veoma dobro protiv Poljske i optimista je uoči utakmice sa Slovenijom.

"Slovenija ima jaku, brzu, stabinu ekipu koja vuče brzo polukontru. Imaju dobru odbranu. Na nama je da se borimo, da damo sve od sebe, pa će vreme pokazati. Mi moramo da idemo na pobedu, jer nam je to cilj", rekao je Zelenović i dodao da ima malo problema sa jagodičnom kosti, "ali da nije ništa strašno".

Svetsko prvenstvo igra se od 11. do 27. januara u Španiji.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.