Budućnost ne dolazi u Beograd sa belom zastavom

"Partizan je u poslednjem kolu poražen od Širokog i sigurno će protiv nas po svaku cenu tražiti pobedu. Nadam se da ćemo uspeti da se dovoljno odmorimo i odigramo meč na većem nivou, pre svega u odbrani. Ne idemo u Beograd da se predamo, pristupićemo maksimalno motivisano utakmici i odigrati je najbolje što možemo", rekao je Ivanović za podgoričke medije.

Budućnost je drugom meču I grupe LAST 16 faze Evrokupa poražena u Bandirmi od Banvita sa 89:80 i u Beograd dolazi sa dosta kadrovskih problema. Vladimir Mihailović i dalje ima problema sa leđima, a pod znakom pitanja su Strahinja Milošević i Aleksa Popović, koji su povrede zaradili u Turskoj.

"Nemamo puno vremena za pripremu meča sa Partizanom zbog puta i učešća u Evrokupu. Ritam je naporan i biće potrebno da maksimalno skoncentrisano i odgovorno odigramo taj meč. Zna se kako je igrati u 'Pioniru', Partizan će dati sve od sebe kako bi se ponovo dokopao Evrolige, jer je to za njih primarna stvar. Nadam se da ćemo biti kompletni i da ćemo uspeti da se dovoljno odmorimo", rekao je trener Budućnosti Dejan Radonjić.

Utakmica 18. kola Jadranske lige između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir.

(Tanjug)

Pogledajte još