Kežmanova žena: Mateja ne brine o bolesnom sinu!

Mateja Kežman ne vodi računa o bolesnom sinu, tvrdi njegova još uvek zakonita supruga Emilija! Ona se iselila iz vile na Senjaku i s njihovo troje dece, Lazarom, Aleksandrom i Jakovom, sada živi u iznajmljenom stanu na Vračaru, koji sama plaća, pošto on, prema njenim rečima, ne daje pare ni za decu. Najmlađi Jakov se nedavno razboleo, zbog čega se njegov otac, kako Emilija kaže, nije ni najmanje potresao, prenosi Kurir.

Pogledaj:
Naskuplji razvod u Srbiji: Kežmanu žena traži 6 miliona evra

- Mateja zna za to, ali nije dolazio, već za sina pita preko SMS. Decu viđa kad ih odvezem do njega, pa ih on uzme, ali ih nije video otkad se Jakov razboleo - kaže Emilija za magazin Star i dodaje:

Pogledaj: Kežman se razveo od supruge

- Istina je da će Mateja postati otac, on mi je to saopštio pre tri meseca. Pozvao me je, seli smo i to mi je rekao. Bila sam šokirana, ali sve je to Božja volja.

Međutim, njihovo troje dece nije pripremio, već su oni na ulici saznali da će dobiti brata ili sestru.

- Bili su vrlo zbunjeni i pitali me o čemu se radi, jer su ih komšije i druga deca zapitkivala. Ja nisam znala kako da im objasnim. Tada sam Mateji poslala poruku i pitala ga kako će to da objasni deci, pošto ih nije pripremio, nego je dozvolio da saznaju od drugih - kaže Emilija, ali nije otkrila šta joj je on odgovorio.

Pogledajte još