A za Moniku od Dačića… ikona "Beli anđeo"!

0

Režiser Emir Kustrica ugostio je u Drvengradu, na festivalu "Kustendorf", premijera Srbije Ivicu Dačića, koji je poznatoj italijanskoj glumici Moniki Beluči uručio repliku ikone "Beli anđeo".

Na ulazu u Drvengrad premijera je u nedelju sačekao domaćin festivala i više novinarskih ekipa akreditovanih za izveštavanje s međunarodnog filmskog i muzičkog festivala “Kustendorf“, koji se od 16. januara održava na Mećavniku.

Na pitanje novinara da li i on, kao većina muškaraca, želi da upozna najlepšu ženu sveta, italijansku glumicu Moniku Beluči, Dačić je rekao da ovo neće biti njihov prvi susret.

Kusturica je zatim poveo Ivicu Dačića u bioskopsku salu “Prokleta avlija”, gde se premijer susreo s Belučijevom i prisustvovao projekciji kratkog filma u kome Kusturica prebija holivudskog gluma Brusa Vilisa, poznatog iz filmske serije “Umri muški”.

Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije, našalio se kako sada Kusturicu mora da uhapsi zbog nasilja.

Premijer je zatim, u restoranu “Viskonti”, uručio Moniki Beluči repliku ikone “Beli anđeo”, a specijalna gošća festivala zahvalila je na poklonu.

Veoma sam srećna što sam sa vama i što sam primila ovako lep poklon. Želim da vam se zahvalim na velikom gostoprimstvu koje ste mi ukazali u vašoj zemlji – rekla je filmska zvezda.

Izvor: Tanjug

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.