BG: Dva sudara za 20 minuta, šestoro povređeno

0

Četiri osobe su povređene u sudaru "audija" i "BMV"-a u Bulevaru kralja Aleksandra, kod "OMV" pumpe, oko 22.30 sati. Neposredno pre ove, na uglu Ulice Mite Ružića i Bulevara kralja Aleksandra dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni muškarac i žena.

Svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Do sudara kod “OMV” pumpe je došlo kada je “audi” koji se kretao Bulevarom kralja Aleksandra, iz sada nepoznatog razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u “BMV” koji je izlazio sa pumpe, piše “Blic”.

Došlo je do direktnog sudara u kome su povređeni vozači oba automobila kao i dve osobe koje su se nalazile u “audiju”.  U “BMV”-u se nalazila još jedna osoba koja nije povređena.

Na mesto nezgode su izašli i vatrogasci koji su povređene izvlačili iz automobila, a Hitna pomoć ih je prevezla u Urgentni centar. Kako saznaje “Blic”, radi se o lakšim povredama.

Neposredno pre ove nezgode, dogodila se još jedna na uglu Ulice Mite Ružića i Bulevara kralja Aleksandra u kojoj je učestvovao “jugo” i “ford”, a u kojoj su povređeni muškarac i žena.

Sudar se dogodio na šinama zbog čega je tramvajski saobraćaj bio skoro sat vremena u prekidu.

Povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, a na mesto nezgode je upućena i ekipa JKP “Gradska čistoća“ koja je uklonila ulje sa kolovoza.

(Blic)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.