Užasno: Droga-kanibal stigla u Srbiju!

- Primetili smo da među narkomanima u Srbiji poslednjih meseci raste interesovanje za kristal met, tako da ne čudi što je prvi put zaplenjena veća količina ove droge. Ovo je drugi pokušaj dilera da ubace met na srpsko tržište. Prethodno je jedan državljanin Srbije, koji je krajem prošle godine uhapšen u Japanu, planirao da kristal met ubaci u Srbiju - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

PROČITAJ I: Jezivo: Kanibal jeo lice žrtve dok su pucali (VIDEO)

Poslednjih nekoliko meseci kristal met je postao pravi hit među zavisnicima, budući da ne izaziva jake fizičke krize!

- Međutim, ova droga ima gomilu negativnih efekata, poput poriva za kanibalizmom! Met je poznat i po tome što budi neutoljivu seksualnu glad, pa se dešavalo da su narkomani drogirani kristal metom silovali mame, sestre, babe, pa čak i očeve i braću! Konzument postaje euforičan, raste mu samopouzdanje, posle čega dobija jake halucinacije! Postaje paranoičan, nervozan i vrlo opasan po okolinu - tvrdi sagovornik Kurira.

PROČITAJ I: Horor: Ljudožder- droga i u Srbiji!

Izvor Kurira dodaje da tipičan zavisnik od meta često ima osećaj da mu po telu gamižu insekti i gmizavci, pa se nekontrolisano češe sve dok ne napravi žive rane!

- Najviše brine to što se ova droga savremenim hemijskim procesima lako sintetizuje, a jeftinija je od heroina i kokaina. Droga može da se proizvodi i u kućnim laboratorijama, a gram meta košta 70 evra. Može da se uzme kao pilula, da se ušmrkava kao prah ili da se ubrizgava injekcijom. Višestruko je opasnija od kokaina i heroina jer deluje pogubno na mozak i centralni nervni sistem. Korisnik počinje i fizički da propada, dobija jezive ekceme i plikove po celom telu, a veliki broj na kraju oboli od HIV - upozorio je sagovornik Kurira.

POGLEDAJ I: Gore od droge "Krokodil": Horor slike zavisnika od amfetamina

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.