Van Persi nezadovoljan realizacijom, želi više golova

"Trenutno ne ide baš dobro. Ide dobro, ali ako počnete da verujete da ide dobro onda ćete sigurno pasti. Ako pogledam sve utakmice do sada u Junajtedu, mogu da kažem da sam mogao bolje u većini njih pošto sam imao više dobrih šansi za golove", rekao je Van Persi, a preneli su britanski mediji.

On je priznao da je letos napustio Arsenal kako bi igrao sa iskusnijim fudbalerima koji će se boriti za titulu u Premijer ligi.

"Arsenal je veliki klub, ali posle osam godina osetite da vam je potreban novi izazov. To se može lako videti ako pogledate prethodnih nekoliko meseci. Vidim stvari koje dugo nisam video", kazao je Holanđanin.

Mančester junajted trenutno ima pet bodova više u odnosu na drugoplasiranog gradskog rivala Siti na tabeli Premijer lige.

"U dobroj smo poziciji, imamo finu prednost, gol razlika je na našoj strani. Svi momci u našoj ekipi znaju kako da pobede i postanu šampioni. Kada sam pre mnogo godina stigao u Arsenal video sam neke stvari od Denisa Bergkampa i Tjerija Anrija koje do tada nisam", rekao je ovaj 29-godišnji napadač.

Van Persi je karijeru počeo u holandskom Fejenordu, odakle je 2004. prešao u Arsenal, da bi prošlo leto za 24 miliona evra otišao u Mančester junajted.

Beta

Pogledajte još