Tri britanska olimpijca se skinula za gej magazin (FOTO)

0

Tri zvezde britanskog olimpijskog tima skinuli su se do gole kože za gej magazin "Gay Times" kako bi podržali humanitarnu organizaciju posvećenu podizanju svesti o seksualnom zdravlju "Terrence Higgins Trust".

Tri britanska olimpijca – mladi skakač u vodu Kris Mirs, džudo zvezda Ešli Mekenzi i bokser koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu Luk Kempbel – odlučili su da svoju podršku podizanju svesti o seksualnom zdravlju daju tako što će se skinuti goli za gej magazin “Gay Times”.

Cilj magazina je da prikupi sredstva za organizaciju za borbu protiv HIV-a “Terrence Higgins Trust”, a to je učinio tako što je martovsko izdanje posvetio nagim zvezdama koje bi trebalo čitaoce da SMS porukama doniraju novac.

Kris Mirs za “Gay Times”

Zgodni olimpijac Kris Mirs (19) kaže da njegovo prijateljstvo sa kolegom, takođe skakačem u vodu Tomom Dejlijem, znači da sada ima nekoliko gej prijatelja. Iako se u decembru pričalo da je Dejli u vezi sa Loren Poup iz rijaliti šoua “The Only Is Way Is Essex”, njegov prijatelj Mirs kaže:

Ovim fotografisanjem ću pokušati da ukrademo njegove gej fanove.

Mirs, koji ima devojku, kaže da razume, ali ne podržava činjenicu da mnogi sportisti kriju svoju seksualnost.

Jedini britanski olimpijac koji se javno deklarisao kao gej je Karl Hester, koji se takmičio u konjičkom sportu.

Luk Kempbel za “Gay Times”

Ešli Mekenzi za “Gay Times”

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.