Benites zabrinut zbog povrede kapitena Džerarda

LIVERPUL, 21. aprila 2009. (Beta-AP) - Trener fudbalera Liverpula Rafael Benites rekao je da bi kapiten Stiven Džerard mogao da odsustvuje sa terena skoro dve nedelje.

Liverpul ove sezone pokušava da osvoji titulu šampiona, prvu posle 19 godina. "Crveni" su trenutno drugi na tabeli, sa bodom zaostatka za Mančester junajtedom, ali i utakmicom više. 

Džerard zbog povrede prepona neće igrati na današnjoj utakmici protiv Arsenala, a Benites je rekao da će se kapiten Liverpula teško oporaviti do subotnjeg meča protiv Hala.

"Razočaravajuće je kada Stiven nije u ekipi, ali ove sezone smo pobeđivali i igrali dobro i bez njega. Imamo kvalitetne igrače i verujem da možemo da igramo dobro, da postižemo golove i pobeđujemo, bez obzira ko je u timu", rekao je Benites.

Džerard se povredio na revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija prošle nedelje. Čelsi je posle dve utakmic eeliminisao Liverpul ukupnim rezultatom 7:5. Na prvom meču na Enfildu bilo je 3:1, dok je u revanšu na Stamford Bridžu bilo 4:4.

Pogledajte još