Lana Del Rej: Želim da budem kao Anđelina Džoli

Ekscentrična pevačica, koja se slikala za naslovnu stranu u hipi stilu, govoreći o sopstvenom humanitarnom radu kaže da se ugleda na Anđelinino delovanje u dobrotvornim organizacijama.

"Muzika je moja strast, ali mi je rad u fondaciji daleko važniji. Meni su mediji pomogli da budem slavna, a moje pomaganje drugima i onima kojima je pomoć potrebna čini mi se kao pravi način da se za to i odužim. Želim da budem kao Anđelina Džoli", rekla je pevačica jedinstvenog glasa i dodala – "Kao i ona, smatram da slava nije ništa ako nema ovakvu svrhu – da je koristiš kako bi stvorio novac za one kojima je potreban"

Ona je takođe otkrila da problematična prošlost poznate pevačice dolazi od njenog umetničkog temperamenta.

"Još kao dete osećala sam se drugačije. Uvek sam želela da od svog života napravim umetničko delo", rekla je ona.

U njenim pesmama možemo čuti kako govori o demonima iz prošlosti kada je bila zavisna od alkohola sa samo 14 godina i doživela da je roditelji već sa 16 vode na detoksikaciju.

"Kada više ne piješ, mnogo je teže slaviti. Zapravo kada sam prestala da pijem, izgubila sam svoj društveni život. Skroz sam morala da se promenim, iz korena. Bilo je veoma teško. Ali u isto vreme, otkako sam se promenila nikada se nisam osećala stabilnije u onome što radim i jesam"

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.