Vanja Udovičić: Neki mediji su se ogrešili o rukometaše

"Želim da čestitam rukometašima Srbije i da im poručim da sam svim srcem uz njih i da ih u potpunosti razumem. Cela Srbija i svi sportisti su uz njih. Suludi su natpisi u novinama da su osramotili Srbiju, jer je veliki uspeh biti i među prvih 30, pa čak i 100 u svetu", jasan je Udovičić.

"Digli su se za Evropsko prvenstvu, potom možda malo podbacili na Olimpijskim igrama, što je i realno. Njihovo vreme tek dolazi. Rezultat koji su napravili i način ponašanja i držanja na samom terenu dovoljno govori o našem narodu"
, zaključio je on.

Vaterpolista Radničkog Vanja Udovičić rekao je posle trijumfa svog tima u prvom polufinalnom meču Evrokupa nad Debrecinom (9:6) da pitanje pobednika još uvek nije rešeno.

"Suludo je pričati o razlici. Treba razmišljati o primljenim golovima i načinu na koji smo to dopustili. Stvorili smo dosta dobrih prilika, ali nam je ovoga puta nedostajalo i malo sreće, što je u sportu normalno. Ova razlika nam uliva dodatnu dozu samopouzdanja pred revanš, ali sigurno da nam neće biti nimalo lako na njihovom bazenu", rekao je Udovičić.

Kapiten Radničkog ocenio je da je utakmica protiv Debrecina bila izuzetno teška, ali da je zadovoljan igrom svoj svog tima.

"Iako smo možda individualno kvalitetniji, bilo je jako teško igrati jedan ovakav meč, pravo polufinale jednog takmičenja. Ipak, zadovoljan sam što iz utakmice u utakmicu ispravljamo greške i delujemo sve bolje", rekao je Udovičić.

(Kurir)

Pogledajte još