Zaplenjena tona skanka na granici Crne Gore i Albanije

0

Više od jedne tone skanka zaplenjeno na ušću reke Bojane na granici između Crne Gore i Albanije. Crnogorska i albanska policija zaplenile su više od jedne tone skanka na ušću reke Bojane, gde je granica između dve države, saopšteno je u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore je navela da su njeni pripadnici na ušću reke Bojane primetili čamac sa sumnjivom robom, koji je bio privezan uz albansku obalu, prenosi RTS

U plovilu se, kako je saopšteno, nalazila jedna osoba, dok je na obali bilo nekoliko njih. Kada su primetili crnogorsku policijsku patrolu, oni su pokušali da pokrenu čamac, ali nisu uspeli pa su pobegli u pravcu ka mestu Puljaj u Albaniji.

Crnogorski policajci su, kako se navodi, vizuelnim pregledom albanskog priobalnog dela reke Bojane u blizini spornog čamca primetili više nagomilanih džakova o čemu su obavestili albanske kolege.

“Albanski policajci su ubrzo izašli na lice mesta i zaplenili 124 džaka u kojima se nalazilo više od jedne tone skanka”, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.