Podneta krivična prijava protiv Zorana Z. (46) zbog sumnje da je silovao ženu od 84 godine

Muškarac je nasrnuo na nju, nakon čega su naišle komšije i izbacile ga iz kuće, javlja OK radio.Tužilaštvo je stavilo zahtev za sprovođenje istrage i Zoran.Z je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

On je odmah potom otišao kod suseda da, kako prenosi ovaj radio, popije rakiju i ispuši cigaretu.

To je jedna budala koja nam godinama pravi probleme u selu. Obijao je kuće, ali je i ranije pokušao da siluje pojedine žene - pričaju meštani sela.

Zoran Z. je bio u zatvoru pre nekoliko godina, ali su ga pustili i od tada niko u selu nema mira. Njega su se odrekli svi u familiji, a pre nekoliko godina mu je umrla majka sa kojom je živeo.

Ima rođenog brata u Bosilegradu, ali on neće da čuje za njega – priča jedan od komšija.

Meštanin kod koga je silovatelj pio rakiju nakon silovanja za OK Radio kaže da mu je Zarev pokrao sve što je imao ispred kuće.

Ja nisam znao šta je on uradio pre nego da dođe kod mene. Smotao sam mu cigaretu i sipao mu jednu rakijicu, nakon čega sam mu rekao da ide kući. Kad je odlazio ukrao mi je džak brašna i malo stočne hrane koju sam čuvao u dvorištu. Sutradan ga je tražila policija i tada sam saznao šta se desilo. Ja do sada nisam imao problema sa njim, ali znam da je razbojnik i da su mnogi ovde u selu imali problema sa njim. Hvala Bogu da je uhapšen i nikad da ne izađe više – priča meštanin.

Kako saznaje OK radio, V.G je nakon lekarskog pregleda ostala kod kuće i njeno zdravlje je stabilno.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.