Republikanci traže Obaminu ostavku zbog plejbeka Bijonse na inauguraciji

0

Republikanci u američkom kongresu traže od predsednika Obame da javno prizna da je pop zvezda Bijonse na inauguracionom slavlju pevala himnu na plejbek, kao i da odmah podnese ostavku.

Pevajući državnu himnu na plejbek, Bijonse je nadvila mračne oblake nad predsednikovim drugim mandatom. Jedini način da predsednik Obama rastera ove oblake je da odmah podnese ostavku – rekao je republikanski senator iz Kentakija Rend Pol o nastupu Bijonse na inauguraciji Baraka Obame.

Iako su mnogi američki mediji najveći deo krivice zbog pevanja američke himne na plejbek na inauguracionom slavlju prebacili na pop zvezdu Bijonse, senator Pol smatra:

Moramo da zapamtimo da se ovo desilo dok je predsednik Obama “držao stražu”.

Takođe, senator Pol smatra da činjenica da Bela kuća odbija da komentariše situaciju koju pojedini američki mediji nazivaju “Bijonse krizom” jeste dokaz da “predsednik želi nešto da sakrije”.

Ako je Bijonse pevala državnu himnu na plejbek, kako možemo da znamo da i predsednik Obama nije izgovorio svoju zakletnu na plejbek. Ako je to slučaj, onda on nije legalni predsednik. Ali, kako bismo bili sigurni, trebalo bi odmah da podnese ostavku – prenose američki mediji stav senatora Renda Pola koji se neretko navodi kao mogući republikanski predsednički kandidat na izborima 2016. godine.

Inače, Rend Pol, po profesiji oftalmolog, poznat je po svojim oštrim stavovima protiv abortusa, čak i u slučajevima silovanja i incesta, takođe, on smatra da ne treba da postoji kontrola oružja u SAD i veliki je protivnik brakova osoba istog pola.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.