Vukoičić: Znači mi podrška Nebojše Čovića!

"Situacija je specifična, mi ćemo u svakoj utakmici tražiti priliku za pobedu, a na domaćem terenu nam je to neka vrsta obaveze. Ima osam utakmica, mnogo je u opticaju, iz svake ćemo izvući maksimum i nadam se da će to biti dovoljno za rezultat", rekao je Vukoičić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Zvezda je druga na tabeli regionalnog takmičenja sa tri pobede manje od Igokee, a trener crveno-belih je kazao da ekipa iz Banjaluke ima sve u svojim rukama.

"Igokea je u najboljoj poziciji, ne zavise ni od koga, sve je u njihovim rukama. Mi treba da uradimo sve što je u našoj moći, sve što je do nas i da pobedimo u svim utakmicama do kraja. Kako je Igokea igrala do sada u sezoni, oni su ipak, što se teniskim žargonom kaže, 'na servisu'", kazao je Vukoičić.

On je rekao da je svestan snage narednog protivnika MZT-a.

"Oni su ekipa koja je od četvrtog do sedmog mesta i s punim pravom mogu na svakom meču da idu na pobedu. Oni sigurno neće do kraja odustati od nade za finalni turnir. Imaju korektan fond igrača, dobro se rotiraju, iskusni su", rekao je trener Zvezde.

"Svesni smo snage protivnika, situacija nije najsjajnija, a tri poraza u prethodnim utakmicama treba da doživimo na pozitivan način, da to što je bilo loše bude neka vrsta pouke i lekcije", dodao je Vukoičić.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je ranije da trener ima punu podršku uprave, a Vukoičić je istakao da mu to mnogo znači.

"Znači mi podrška, ljudska je reakcija da se obradujete kada čujete da vam neko kaže da vredite. Moje je da se bavim trenerskim poslom i treba da se zadržim na tome. Ne bih dalje širio priču oko toga", istakao je Vukoičić.

Utakmica između Zvezde i MZT-a igraće se u nedelju od 19.00 u hali Pionir u Beogradu.

Beta

Pogledajte još