Čović: Uprava kluba stoji iza trenera Vukoičića!

"Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne informacije u cilju destabilizacije kluba. Međutim, vrlo jasno ću da kažem da niti smo razmišljali, niti razmišljamo o bilo kakvoj smeni trenera. Uprava kluba čvrsto i iskreno stoji iza Vukoičića", rekao je Čović za klupski sajt.

On je istakao da su Vukoičiću obezbeđeni svi uslovi za normalan rad i dodao da ima puno poverenje i u igrače.

"Njemu (Vukoičiću) su odrešene ruke i obezbeđeni svi uslovi za normalan rad. Sve druge priče na ovu temu predstavljaju notornu laž i izmišljotina. Što se tiče igrača, i u njih imamo puno poverenje i očekujem da će u nastavku sezone pružati još bolje partije", naveo je Čović.

Predsednik kluba s Malog Kalemegdana je rekao da smatra da je Zvezda na dobrom putu da ostvari zacrtane ciljeve u ovoj sezoni.

"Doživeli smo tri poraza, od toga dva na teškim gostovanjima. Međutim, i porazi su sastavni deo sporta i oni ne mogu da nas uzdrmaju na bilo koji način, jer je klub na stabilnim nogama", rekao je on.

Čović je istakao su sve obaveze kluba izmirene i da se ne duguje nikome ništa.

"Sve svoje obaveze smo izmirili, na vreme ih izmirujemo i ne dugujemo nikom ništa. To je osnovni preduslov da možemo normalno da radimo. Sve one koji su nestrpljivi mogu da razumem, ali svi oni treba da se prisete da KK Crvena zvezda u junu 2011. gotovo da nije ni postojao. Ono što je urušavano 10 i više godina ne može da se popravi za nepune dve, bez obzira na opravdane želje. Pre zore ne može da svane", kazao je Čović.

Zvezda posle 18 odigranih kola zauzima drugo mesto na tabeli Jadranske lige, s tri pobede manje od vodeće Igokee, dok je u Grupi L druge faze Evrokupa treća s jednim trijumfom i dva poraza.

Beta

Pogledajte još