Otvaranje izložbe "Precrtana stvarnost"

Fotografije prikazuju glavne aktere u svetu realnog i mašte, u simbiozi ličnih identiteta i njihovih neostvarenih, ali očekivanih snova. Prisutni će imati i priliku da pogledaju kratak film Marka Ranđelovića, kao i njegove fotografije zabeležene tokom snimanja.

Abnormal Advertising Agency drugu godinu za redom organizuje izložbu fotografija u cilju isticanja kreativnih mogućnosti i nesvakidašnjih pristupa u polju umetnosti i advertajzinga.

Glavni akteri na fotografijama svojim aktivizmom i uspehom ostvarenim u oblastima kojima se bave pokazuju da ukoliko težimo određenim ciljevima i posedujemo veliku želju da ih ostvarimo – ništa nije nemoguće. Maša Rebić, naša poznata književnica, Srđa Popović, direktor CANVAS-a i osoba koja se našla u vrhu liste 100 globalnih mislilaca, Biljana Mišić, poznati model i glumica, su samo neki od prijatelja agencije Abnormal, koji su svojim likom i delom ovom projektu dali težinu i posebnu notu.

Nemanja Maraš, fotograf i art direktor Wannabe Magazine-a, je diplomirao na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku primenjena grafika, atelje fotografija, u klasi Branimira Karanovića. Modnom fotografijom počeo je da se bavi krajem 2006. godine, a dve godine kasnije počinje da se bavi eksperimentalno-konceptualnim stvaralaštvom. Do sada je sarađivao sa mnogim modnim dizajnerima, muzičarima, glumcima, magazinima, humanitarnim i nevladinim organizacijama.

Aleksandra Jevtović je diplomirani inženjer arhitekture, doktorant istorije umetnosti, opsesivni crtač. Od 2010. godine pohađa doktorske studije Istorije umetnosti, na Filozofskom fakultetu. Stalni je učesnik međunarodnih simpozijuma i naučnih skupova iz oblasti arhitekture, za internet magazin P.U.L.S.E. piše stručne tekstove, a iza sebe ima i više nego kvalitetno iskustvo rada sa srpskom redakcijom Deutsche Welle, Politikinim Zabavnikom i portalom Tarzanija.

Svi zainteresovani posetioci će imati priliku da pogledaju postavku fotografija i 29. januara, u istom prostoru.

Osoba za kontakt:
Jelena Matić, jelena.matic@abnormal.rs, Mob:+381 63 613334, www.abnormal.rs

Pogledajte još