Zavisna: Žena jede pepeo svog pokojnog muža (VIDEO)

Kejsi (26) iz Tenesija, SAD je nakon smrti supruga Šona postala zavisna od njegovog pepela! Naime, ova mlada žena svaki dan jede ostatke svoga muža.

"Ovako mi je lakše da prebolim, pored njegove urne osećam kao da je on i dalje tu. Pepeo svog muža nosim svuda sa sobom, i kada idem u prodavnicu i kada spavam. Kada kuvam, kuvam ono što je on voleo da jede, kada gledam TV, gledam zajedno sa njim i često ga pitam da li mu se sviđa ono što gledamo. Do kraja života, tako glase zaveti zar ne?"
, priča Kejsi.

Govoreći o svojoj čudnoj zavisnosti za kanal “TLC”, Stejsi kaže kako joj se mnogi smeju i da je čak smatraju ludom. Kejsi i Šon su se venčali 2009. godine nakon zabavljanja od deset meseci. Pre dva meseca Šon je imao fatalni napad astme koji je bio koban po njega.

"Imala sam sve što mi je u životu bilo potrebno i bilo je sjajno. Dve i po godine braka su bile nešto najlepše što mi se u životu desilo. Kada je umro, i moj život se sa njegovim završio"
, istakla je Kejsi.

Njena zavisnost prerasla je u krajnje bizarnu kada je počela da jede njegov pepeo.

"Jednog dana, zavukla sam ruku u urnu da ga osetim. Na ruci mi je ostao pepeo, jednostavno nisam bila u stanju da operem ruke, pojela sam. I od tada sam postala zavisna, ne prođe dan, a da ne pojedem malo pepela. Ne znam, mislite šta god hoćete, ali tako osećam da mi je bliže, u meni"
, zaključila je nesrećna žena.

Pogledajte njenu ispovest na TLC kanalu:

(Telegraf)

Pogledajte još